Fundat l'any 1991, l'Smial de Lórien (que va néixer com a Smial de Doriath), és la delegació a Barcelona de la Sociedad Tolkien Española, associació cultural dedicada a l'estudi, la difusió i la divulgació de la vida i obra del professor i escriptor anglès John Ronald Reuel Tolkien.

05 de desembre 2013

Movida Tolkiendil en relación con el estreno de la 2ª peli de "El Hobbit"

Doncs ni temps tenim per sofrir el síndrome post Estelcon, que encara hi han forces per liar-la grossa amb motiu de la prestrena i la estrena de "La Desolació de Smaug"
Juntament amb els cines del centre comercial Splau, com l'any passat, aquest any repetim prestrena en català, aquest any amb Radio Europa FM com sponsor, i dijous al vespre, però també montarem un bon serau en els cines FullHD de Splau el divendres de la estrena.



Mes o menys això consistirà en:

Dies :
12 de Desembre (preestrena en català)
13 de Desembre (estrena)

Tipus d’actuació:

Decoració de l’espai amb banderoles i estendards.
Intalació d’una paradeta on d’ofereix a tots els assistents la possibilitat d’obtenir el seu nom escrit en caràcters Tengwar o en runes nanes.
Muntatge d’un fotocall amb un fons de decorat que representa un mur de la ciutat de Valle. (Els que veu estar a la Estelcon, ja el coneixeu)
Els visitants podran fotografiar-se amb capes i altres objectes d’atrezzo que portarà la organització.
Publicitació de la nostra entitat per mitjà de Flyers i punts de llibre.
Els membres de la entitat Smial de Lorien aniran vestits amb el seu vestuari de la Terra Mitjana.

Es mirarà de disposar de un espai situat en una zona de pas. Aquest ha de ser prou ampli per a encabir el mur del fotocall (2x2m) i un grup de tres taules on es pugin col·locar les persones que han de fer els noms en Tengwar.

Temporalitat:

Dijous dia 12:

Arribada al cinemes per a muntar el “Racó Tolkien” entre les 5 i les 6 de la tarda.
Inici de l’activitat 19 h
La activitat finalitzaria amb la assistència dels membres de la STE a la projecció de la pel·lícula. (21h)

Divendres dia 13:

Arribada al cinemes per a muntar el “Racó Tolkien” entre les 5 i les 6 de la tarda
La activitat finalitzaria amb l’assistència dels membres de la STE a la projecció de la pel·lícula. (21:30)

Sorteig El Hobbit
Paral·lelament amb aquestes activitats el divendres dia 13 l’Smial de Lorien, amb col·laboració amb Minotauro vol realitzar un sorteig entre els assistents a la sessió de les 21:30 .

 Disposem de tres lots amb material relacionat amb la pel·lícula, merchandasing i material de la Sociedad Tolkien Española.

Per a realitzar el sorteig demanaríem als assistents a aquesta sessió que passin per la taula i se'ls lliurarà una butlleta per al sorteig

També farem una sessió especial, a la que agraïrem que la gen vingui caracteritzada. Tenim un esdeveniment publicat al Facebook on els interessats s'haurien d'apuntar. No descartem poder aconseguir un preu de grup per tothom qui s'hagi apuntat, i vingui una mica vestit per la ocasió.

1 comentari:

  1. Hola,
    en el estreno de La desolación de Smaug se hicieron una fotografias con los vestidos de los personajes, cuando y donde se podrán ver??
    Gracias!

    ResponElimina